POTREBNÉ INFORMÁCIE

Kód: 01258

Značka: ESOX

CARP 700 veľ.1 1ks očko

(0)

Obľúbené očkové rybárske háčiky Esox CARP 700 sú určené pre všetkých rybárov, ktorí hľadajú spoľahlivé rybárske háčiky za skutočne výhodnú cenu.

Cena 0,07 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
#1945 Haldorádó-FermentX-Tejsavas-Mézes-Pálinka-600x800
  • #1945 Haldorádó-FermentX-Tejsavas-Mézes-Pálinka-600x800

FermentX TEJSAVAS MÉZES PÁLINKA MED-PÁLENKA 900g

02948
Absolútnou novinkou na palete produktov Haldorádó je rada FermentX. Patria sem zmesi kvasených krmív a semien. Medzi dobré vlastnosti rady produktov Ferment-X patrí aj to, že, zakúpením každého jedného balenia dostanete do rúk takú kompletnú zmes, s ktorou nemusíte nič iné urobiť ako rozbaliť obidva ochranné balenia, vysypať, chytiť a naplniť do krmítka.
4,50 €
S DPH 1 deň
Množstvo
Skladom - 2 ks

Registráciou na našom internetovom obchode získavate ihneď zľavu -5% na všetky objednávky! Ak prekročíte súčet objednávok nad 50,00 € získavate vyššiu zľavu vo výške -6% na všetky objednávky ...
  DOPRAVA ZDARMA

Na všetky objednávky nad 99€

  ZÍSKAJTE ZĽAVY AŽ DO -20%

Stačí sem kliknúť a zaregistrovať sa :-)

  MOŽNOSŤ VRÁTENIA TOVARU

do 14 dní od doručenia

Popis

Absolútnou novinkou na palete produktov Haldorádó je rada FermentX. Patria sem zmesi kvasených krmív a semien. Medzi dobré vlastnosti rady produktov Ferment-X patrí aj to, že, zakúpením každého jedného balenia dostanete do rúk takú kompletnú zmes, s ktorou nemusíte nič iné urobiť ako rozbaliť obidva ochranné balenia, vysypať, chytiť a naplniť do krmítka. Krmivo HALDORÁDO FFERMENT-X je totiž hotová navlhčená zmes, v ktorej je dokonca už aj nástraha (sú v nej kúsky kukurice a pšenice, ktoré sú dokonale vhodné aj ako nástraha na háčik). V každom balíčku sú viac ako 2 roky práce. Základné suroviny sú výhradne len tie najlepšie. Rastlinné zrná sa preberajú rukou, priam po jednom, aby sa do nich ani náhodou nedostali plesnivé semená, ktoré by mohli nakaziť ostatné. Produkt má dvojité ochranné balenie a zložky najlepšej kvality. Produkty sa balia až po 60 dňoch fermentácie. V špeciálnych nádržiach dozrievajú tak, ako najlepšie víno. Po takomto dlhom čase budú všetky komponenty mäkké ako maslo! Sú garantovane 100% prirodzené a neobsahujú konzervačné látky. Toto sa doma nedá vyrobiť! Výroba prebieha za absolútne sterilných podmienok, ktorej výsledkom dostaneme produkt zodpovedajúci potravinárskej kvalite. Takže, ak náhodou niekoho dieťa zje jeden kus kvasenej kukurice, tak sa mu nič nestane. Bude cítiť len toľko, že je veľmi kyslá, ako kyslá kapusta.

Krmivá FermentX sa môžu úspešne používať, len čo voda dosiahne teplotu okolo 10 stupňov Celzia.

Detaily produktu
HALDORÁDÓ
02948
2 položky

Tabuľka dát

Váha krmiva
900g
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: 07822

Značka: RYPOMIX

Krmivo 2kg MALINA

(0)

Rada krmív obsahuje všetky potrebné komponenty určené k úspešnému prilákaniu rýb a ich spoľahlivému udržaniu na lovnom mieste.

Cena 4,15 €
Viac
Skladom

Kód: 04524

Značka: HALDORÁDÓ

Blendex 2 IN 1 N-BUTYRIC ACID + MANGO 800g

(0)

Krmivo BlendeX 2 in 1 Kyselina maslová / N-Butyric + Mango má svetlohnedé sfarbenie a obsahuje oranžové a fluo oranžové mikropelety. Vôňa krmiva je pre ľudský nos skoro neznesiteľná, smradľavá. Krmivo obsahuje uhľohydráty a je určené na lov v letných mesiacoch keď voda dosiahne 20 stupňov Celzia.

Cena 6,60 €
Viac
Vypredané
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Sledujte nás na Facebooku