POTREBNÉ INFORMÁCIE

Kód: 01258

Značka: ESOX

CARP 700 veľ.1 1ks očko

(0)

Obľúbené očkové rybárske háčiky Esox CARP 700 sú určené pre všetkých rybárov, ktorí hľadajú spoľahlivé rybárske háčiky za skutočne výhodnú cenu.

Cena 0,07 €
Viac
Skladom

Kód: 06125

Značka: GUNKI

Tipsy SXL 7,6cm PINK PARADISE

(0)

Tipsy SXL je špeciálna nástraha, ktorá v sebe skrýva niekoľko rôznych pohybov a vibrácií. Kopýtkový chvostík je veľmi citlivý a pracuje aj pri veľmi jemnom zaťažení. Telíčko má trojuholníkový tvar posiaty rebrami po celej dĺžke.

Cena 0,87 €
Viac
Vypredané
Všetky najpredávanejšie produkty
#0489 813
  • #0489 813

SHOCKLINE 80m 0,40mm 22,0lbs

00882
SHOCK LINE je postavený na oderuvzdornom jadre. Je niekoľkonásobne odolnejší voči oderu oproti štandardným nylonovým vlascom.
4,99 €
S DPH 1 deň
Množstvo
Skladom - 3 ks

Registráciou na našom internetovom obchode získavate ihneď zľavu -5% na všetky objednávky! Ak prekročíte súčet objednávok nad 50,00 € získavate vyššiu zľavu vo výške -6% na všetky objednávky ...
  DOPRAVA ZDARMA

Na všetky objednávky nad 99€

  ZÍSKAJTE ZĽAVY AŽ DO -20%

Stačí sem kliknúť a zaregistrovať sa :-)

  MOŽNOSŤ VRÁTENIA TOVARU

do 14 dní od doručenia

Objednajte do 06h 49m 08s a Vašu objednávku ešte dneska odošleme!
Popis

Šokový vlasec od slovenskej značky Delphin, ktorý sa používa ako koncový nadväzec. Dovoľuje nahadzovanie nástrah bez akejkoľvek obavy pred otrhnutím počas krátkodobého preťaženia. Model SHOCK LINE je postavený na oderuvzdornom jadre. Je niekoľkonásobne odolnejší voči oderu oproti štandardným nylonovým vlascom. Výborne sa preto hodí do vôd, ktoré sú plné mušlí, ostrých kameňov a pod. Použitý materiál CPA 6.6 je garanciou najnižšieho súčiniteľa trenia, čo výrazne zvyšuje jeho oderuvzdornosť oproti bežnému materiálu na výrobu vlascov - PA 6. Z tohto dôvodu SHOCK LINE neobsahuje žiadne povrchové oderuvzdorné vrstvy, ktorých aplikácia a proces nanášania výrazne znižujú nosnosť vlasca. F

Poznámka: Limitujúcim faktorom nosnosti vlasca je uzol. V prípade, že zbadáte na vlasci nechcený uzol, okamžite odstráňte časť vlasca až po uzol a naviažte koncovú zostavu od znova. Spôsob, akým uväzujete uzol na vlasci, výrazne ovplyvňuje jeho nosnosť. Doťahovanie uzla preto prevádzajte pomaly.

Delphin garancia: Údaje na nálepke, týkajúce sa priemeru vlasca a jeho nosnosti sú skutočné. Pri porovnávaní s konkurenčnými vlascami, neporovnávajte prosím údaje na nálepkách! Delphin Vám totiž udáva len skutočné hodnoty. Prípustná tolerancia +/-10%.

Detaily produktu
DELPHIN
00882
3 položky

Tabuľka dát

Priemer
0,40mm
Dĺžka
80m
Nosnosť
22,0lbs
Produkty v rovnakej kategórii: 5
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Sledujte nás na Facebooku