POTREBNÉ INFORMÁCIE

Kód: 01258

Značka: ESOX

CARP 700 veľ.1 1ks očko

(0)

Obľúbené očkové rybárske háčiky Esox CARP 700 sú určené pre všetkých rybárov, ktorí hľadajú spoľahlivé rybárske háčiky za skutočne výhodnú cenu.

Cena 0,07 €
Viac
Skladom

Kód: 06125

Značka: GUNKI

Tipsy SXL 7,6cm PINK PARADISE

(0)

Tipsy SXL je špeciálna nástraha, ktorá v sebe skrýva niekoľko rôznych pohybov a vibrácií. Kopýtkový chvostík je veľmi citlivý a pracuje aj pri veľmi jemnom zaťažení. Telíčko má trojuholníkový tvar posiaty rebrami po celej dĺžke.

Cena 0,87 €
Viac
Vypredané
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Vypredané
#3679 kurv snank XX
  • #3679 kurv snank XX

KURV SHANK XX veľ. 6 10ks

03475
Jeden z najobľúbenejších háčikov súčasnosti bol vyrobený zo silnejšieho drôtu, aby odolal aj tým najťažším podmienkam európskych vôd.Háčiky s označením XX sú vyrobené z dvakrát silnejšieho drôtu než ich klasickej verzie .
6,49 €
S DPH
Množstvo
Vypredané - 0 ks

Registráciou na našom internetovom obchode získavate ihneď zľavu -5% na všetky objednávky! Ak prekročíte súčet objednávok nad 50,00 € získavate vyššiu zľavu vo výške -6% na všetky objednávky ...
  DOPRAVA ZDARMA

Na všetky objednávky nad 99€

  ZÍSKAJTE ZĽAVY AŽ DO -20%

Stačí sem kliknúť a zaregistrovať sa :-)

  MOŽNOSŤ VRÁTENIA TOVARU

do 14 dní od doručenia

Objednajte do 07h 15m 52s a Vašu objednávku ešte dneska odošleme!
Popis
Jeden z najobľúbenejších háčikov súčasnosti bol vyrobený zo silnejšieho drôtu, aby odolal aj tým najťažším podmienkam európskych vôd.
Háčiky s označením XX sú vyrobené z dvakrát silnejšieho drôtu než ich klasickej verzie . Boli navrhnuté, vyrobené a testované pre použitie v tých najhorších podmienkach, ktoré Vás pri vode môžu stretnúť. Takže sa s nimi nemusíte báť chytať ani v tak závadových vodách ako je napríklad Rainbow, čo s klasickými verziami nebolo práve najrozumnejšie riešenie. Aj napriek silnejšiemu drôtu disponujú háčiky stále mimoriadne ostrým hrotom a malým mikroprotihrotom.
Detaily produktu
KORDA
03475
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: 02183

Značka: KORDA

WIDE GAPE XX veľ. 4 10ks

(0)

Háčiky s označením XX sú vyrobené z dvakrát silnejšieho drôtu než ich klasická verzia. Boli navrhnuté, vyrobené a testované pre použitie v tých najhorších podmienkach , ktoré Vás pri vode môžu stretnúť.

Cena 6,49 €
Viac
Vypredané

Kód: 00720

Značka: SASAME

BEAK veľ.2 9ks očko

(0)

Exkluzívna séria háčikov vyrobených v Japonsku. Špeciálne zahnutý tvar ramienka a lopatky zaistí vždy ideálny sklon háčika pri záseku, čím dokonale eliminuje stratu rýb.

Cena 2,90 €
Viac
Skladom

Kód: 05652

Značka: KORDA

CHODDY veľ. 8 10ks

(0)

Choddy hook je vyrobený špeciálne pre použitie s tuhými návazcovými materiálmi ako sú Fluorocarbon, monofilné vlasce, tuhé vyzliekacích šnúrky a podobne.Ich očko je vyhl von a to pod uhlom 25 °.

Cena 6,49 €
Viac
Skladom

Kód: 02686

Značka: KORDA

KRANK veľ. 6 10ks

(0)

Jedinečné háčiky od anglickej firmy Korda, ktoré majú vynikajúce ostrie a unikátny tvar umožňujúci lepšiu zaseknutie ryby aj pri jednoduchom naviazaní.Tvorcom týchto háčikov je konzultant firmy Korda Tom Dove, ktorý chcel vytvoriť háčik s extra širokým tvarom, ktorý by mal ale rovnako agresívne vlastnosti pri zasekávanie ako háčik kurv Shank.

Cena 6,49 €
Viac
Skladom

Kód: 02185

Značka: KORDA

KURV SHANK veľ. 8 10ks

(0)

Háčiky KURV SHANK ponúkajú maximálne zvýšenú pevnosť, tuhosť, odolnosť .... skrátka výnimočne silné háčiky s neuveriteľne ostým hrotom, ktorý vydrží ostrý dlhú dobu. Teflónový povrch, ktorý sa neleskne a nehrdzavie.

Cena 6,49 €
Viac
Skladom

Kód: 02159

Značka: CARP 'R' US

GLADIATOR LS ATS veľ. 2 10ks

(0)

Perfektní háček pro chytání na volné vodě. Jeho konstrukce – delší raménko, širší oblouček, perfektně ostrý rovný hrot a očko lehce zahnuté dovnitř – zabezpečuje perfektní přetáčení v kapří tlamce.

Cena 7,02 €
Viac
Skladom
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Sledujte nás na Facebooku