POTREBNÉ INFORMÁCIE

Kód: 01258

Značka: ESOX

CARP 700 veľ.1 1ks očko

(0)

Obľúbené očkové rybárske háčiky Esox CARP 700 sú určené pre všetkých rybárov, ktorí hľadajú spoľahlivé rybárske háčiky za skutočne výhodnú cenu.

Cena 0,07 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
#5044 bananaspop
  • #5044 bananaspop

Pop up 11mm 50ml BANANAS

06440
Pop Up je skvelá pomôcka na odľahčenie a zatraktívnenie vašej nástrahy.
6,49 €
S DPH Dodanie do 3 dní
Množstvo
Skladom - 2 ks

Registráciou na našom internetovom obchode získavate ihneď zľavu -5% na všetky objednávky! Ak prekročíte súčet objednávok nad 50,00 € získavate vyššiu zľavu vo výške -6% na všetky objednávky ...
  DOPRAVA ZDARMA

Na všetky objednávky nad 99€

  ZÍSKAJTE ZĽAVY AŽ DO -20%

Stačí sem kliknúť a zaregistrovať sa :-)

  MOŽNOSŤ VRÁTENIA TOVARU

do 14 dní od doručenia

Popis

Pop Up je skvelá pomôcka na odľahčenie a zatraktívnenie vašej nástrahy. Výborná voľba pri nastražení boilies na panáčika. Samotná Pop Up dokáže veľakrát zvrátiť výsledok rybačky vo váš prospech, hlavne ak je ryba neaktívna.

Dokonalá zbraň na skúsené a prefíkané jedince.

Pri popkách sme sa rozhodli z vlastnej skúsenosti pre menšie praktickejšie balenia. Je neefektívne kúpiť veľké množstvo z jedného druhu, ktoré sa Vám nepodarí minúť aj niekoľko rokov.

U nás kúpite radšej viac druhov za skvelú cenu a vždy čerstvé. Boilies Pop Up Amur sú upravené tak, aby vydržali dlho nastražené, nestrácali vzlínavosť a po celú dobu uvoľňovali do okolia atraktívne zložky.

Náš tip: Použite na Zig Rig aj Ronnie Rig.

Detaily produktu
GULA CARP
06440
2 položky
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: 01533

Značka: STARBAITS

Pop-up SCOPEX & KRILL 14mm 60g

(0)

Scopex & Krill je kombináciou svetoznámej krémovej arómy SCOPEX s vysokou sladkosťou a luxusných krillových surovín.​Scopex aróma sa vyznačuje rýchlou a hlavne 100% rozpustnosťou tak v teplej, ako aj v chladnej vode a vytvára okamžitú a mimoriadne sladkú pachovú stopu vo vodnom stĺpci.

Cena 8,99 €
Viac
Skladom

Kód: 04855

Značka: STARBAITS

Obaľovacia pasta 250g SK30

(0)

Obaľovacia pasta pre zvýšenie pachovej a chuťovej stopy boilie alebo inej nástrahy. Pasta obsahuje účinné látky, ktoré sa pozvoľna uvoľňujú a vytvárajú drobný zákal okolo nástrahy.

Cena 6,99 €
Viac
Skladom

Kód: 08001

Značka: STARBAITS

BLACKBERRY 24mm 800g

(0)

Boilies s intenzívnou sladkou vôňou zrelých jahôd a omamnou arómou čiernych ríbezlí. Ovocné receptúry sa opäť vracajú na scénu aj v závodnej kaprarine.

Cena 12,50 €
Viac
Skladom

Kód: 07607

Značka: DR. BAITS

Booster 250ml ORANGE FIRE

(0)

Dr. Baits Big Black Crab BOOSTER je výnimočný svojimi unikátnymi vlastnosťami. Boilies už viac nepotrebujete boostrovať vopred pretože všetky boostre od Dr. Baits sú vyvinuté tak aby vám boilies stačilo preliať boostrom priamo pri vode.

Cena 6,99 €
Viac
Skladom
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Sledujte nás na Facebooku