POTREBNÉ INFORMÁCIE

Kód: 01258

Značka: ESOX

CARP 700 veľ.1 1ks očko

(0)

Obľúbené očkové rybárske háčiky Esox CARP 700 sú určené pre všetkých rybárov, ktorí hľadajú spoľahlivé rybárske háčiky za skutočne výhodnú cenu.

Cena 0,07 €
Viac
Skladom

Kód: 06125

Značka: GUNKI

Tipsy SXL 7,6cm PINK PARADISE

(0)

Tipsy SXL je špeciálna nástraha, ktorá v sebe skrýva niekoľko rôznych pohybov a vibrácií. Kopýtkový chvostík je veľmi citlivý a pracuje aj pri veľmi jemnom zaťažení. Telíčko má trojuholníkový tvar posiaty rebrami po celej dĺžke.

Cena 0,87 €
Viac
Vypredané
Všetky najpredávanejšie produkty
#1121 Haldorado_speciadditive_kukuricne_mlieko-600x800
  • #1121 Haldorado_speciadditive_kukuricne_mlieko-600x800

Spéciadditive KUKURIČNÉ MLIEKO 300ml

02033
Spéci Additive prísada nie je umelo vytvorená a vyrobená tekutá aróma ale práve naopak je to čisto prírodný rastlinný a živočišný výťažok ktorý má priaznivý účinok pre ryby.
7,50 €
S DPH 1 deň
Množstvo
Skladom - 1 ks

Registráciou na našom internetovom obchode získavate ihneď zľavu -5% na všetky objednávky! Ak prekročíte súčet objednávok nad 50,00 € získavate vyššiu zľavu vo výške -6% na všetky objednávky ...
  DOPRAVA ZDARMA

Na všetky objednávky nad 99€

  ZÍSKAJTE ZĽAVY AŽ DO -20%

Stačí sem kliknúť a zaregistrovať sa :-)

  MOŽNOSŤ VRÁTENIA TOVARU

do 14 dní od doručenia

Objednajte do 03h 03m 30s a Vašu objednávku ešte dneska odošleme!
Popis

SpéciAdditive prísada nie je umelo vytvorená a vyrobená tekutá aróma ale práve naopak je to čisto prírodný rastlinný a živočíšný výťažok ktorý má priaznivý účinok pre ryby. Tieto tekutiny výborne pracujú aj v tých najchladnejších vodách a ryby ich inštinktívne vyhľadávajú lebo rozpoznajú stopové prvky, minerálne látky, vitamíny ktoré tieto tekutiny obsahujú. Tieto tekuté prísady sú určené na zvýraznenie pachovej stopy návnady a výrazne zvyšuje biologickú hodnotu každého krmiva, peliet, boiliesov, stick mixov, semienok. 

Detaily produktu
HALDORÁDÓ
02033
1 ks
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: 04758

Značka: HALDORÁDÓ

Tekutá aróma Prixi 50ml ZUBÁČ 2

(0)

Nespočetné množstvo času trávime pri vode a skúšame možné aj skoro nemožné veci kvôli tomu aby sme chytili vytúženú rybu. Nie je tomu inak ani pri love dravých rýb. Počas našich testoch pri love dravých rýb sme zistili že aj dravé ryby pozitívne reagujú na arómy a práve pre to sme vyvinuli sériu tekutých aróm s názvom Haldorádó PRIXI.

Cena 5,10 €
Viac
Vypredané

Kód: 04020

Značka: HALDORÁDÓ

Carp Sirup FERMENTX KVASENÉ 500ml

(0)

Carp Syrup nám pomáha pri selektívnom lovu veľkých rýb. Aróma je dosť hustá a hodí sa na zalievanie vareného partikla, boilies, peliet. Carp Syrup nerozpúšťa PVA produkty a tým pádom sa hodí na zatraktývnenie Stick Mixov pomocou ktorým sa stáva naša nástraha ešte neodolatelnejšou pre ryby. Carp Syrup vám ponúkame v 8 rôznych príchutiach presne ako boilies.

Cena 6,30 €
Viac
Skladom
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Sledujte nás na Facebooku