POTREBNÉ INFORMÁCIE

Kód: 01258

Značka: ESOX

CARP 700 veľ.1 1ks očko

(0)

Obľúbené očkové rybárske háčiky Esox CARP 700 sú určené pre všetkých rybárov, ktorí hľadajú spoľahlivé rybárske háčiky za skutočne výhodnú cenu.

Cena 0,07 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Vypredané
#3052 Haldorado-gold-feeder-champion-corn-600x800
  • #3052 Haldorado-gold-feeder-champion-corn-600x800

Gold Feeder CORN 1kg

04519
Krmivo Champion Corn obsahuje 100% prírodné komponenty. Vyznačuje sa brutálnou silnou kukuricovou vôňou aj chuťou. Zrnitosť krmiva je veľmi jemná.
4,80 €
S DPH
Množstvo
Vypredané - 0 ks

Registráciou na našom internetovom obchode získavate ihneď zľavu -5% na všetky objednávky! Ak prekročíte súčet objednávok nad 50,00 € získavate vyššiu zľavu vo výške -6% na všetky objednávky ...
  DOPRAVA ZDARMA

Na všetky objednávky nad 99€

  ZÍSKAJTE ZĽAVY AŽ DO -20%

Stačí sem kliknúť a zaregistrovať sa :-)

  MOŽNOSŤ VRÁTENIA TOVARU

do 14 dní od doručenia

Popis

Vo februári v roku 2019 sa v Južnej Afrike konali Majstrovstvá Sveta v love rýb technikou feeder a tieto majstrovstvá vyhrali Maďari a medzi nimi boli aj  Döme Gábor a Sipos Gábor. Na týchto pretekoch členovia maďarského družstva vo väčšine prípadov používali práve toto jemné, kukuričné krmivo. Toto krmivo sme dolaďovali ešte pár mesiacov kým sme dostali dokonalý produkt ktorý Vám predstavujeme práve teraz.

V tomto krmive sa odzrkadľujú naše dlhoročné rybárske a pretekárske skúsenosti. Kým sa finálny produkt dostane do Vašich rúk, mi neustále špekulujeme, skúšame, testujeme rôzne komponenty a rôzne zložky v krmivách a uvádzame na rybársky trh iba také krmivá ktorým dôverujeme. Toto krmivo je namiešané z prvotriednych komponentov a obsahuje viac ako 10 rôznych zložiek.

V čom spočíva úspešnosť tohto krmiva?

Krmivo Champion Corn obsahuje 100% prírodné komponenty. Vyznačuje sa brutálnou silnou kukuricovou vôňou aj chuťou. Zrnitosť krmiva je veľmi jemná. Ak sa ryby už presítili nadmernými arómami tak im treba ponúknuť práve toto skoro čisté kukuričné krmivo. Krmivo sa z kŕmidla veľmi rýchlo uvoľňuje, šíri sa z neho intenzívny mrak ale všetky komponenty z krmiva ostávajú na dne. Krmivo je určené predovšetkým na lov s spôsobom method, ale dá sa naplniť aj klasické kŕmidlo. Najviac sa nám krmivo osvedčilo v teplejších častiach roka ale v studenej vode dobre funguje ak sa zmieša s krmivom Master Fish.

Dúfame že budete úspešný na rybačkách s týmto krmivom.

Zrnitosť.: jemná

Obsah: 1 kg

Chuť / Farba: kukuricová  / svetlá

 

Detaily produktu
HALDORÁDÓ
04519

Tabuľka dát

Váha krmiva
1KG
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: 07506

Značka: RYPOMIX

Krmivo 2kg MED

(0)

Rada krmív obsahuje všetky potrebné komponenty určené k úspešnému prilákaniu rýb a ich spoľahlivému udržaniu na lovnom mieste.

Cena 3,80 €
Viac
Skladom
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Sledujte nás na Facebooku