POTREBNÉ INFORMÁCIE

Kód: 01258

Značka: ESOX

CARP 700 veľ.1 1ks očko

Obľúbené očkové rybárske háčiky Esox CARP 700 sú určené pre všetkých rybárov, ktorí hľadajú spoľahlivé rybárske háčiky za skutočne výhodnú cenu.

Cena 0,07 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Vypredané
#3632 KURK SHANK
  • #3632 KURK SHANK

KURV SHANK veľ. 4 10ks

02184
Háčiky KURV SHANK ponúkajú maximálne zvýšenú pevnosť, tuhosť, odolnosť .... skrátka výnimočne silné háčiky s neuveriteľne ostým hrotom, ktorý vydrží ostrý dlhú dobu.
6,49 €
S DPH
Množstvo
Vypredané - 0 ks

Registráciou na našom internetovom obchode získavate ihneď zľavu -5% na všetky objednávky! Ak prekročíte súčet objednávok nad 50,00 € získavate vyššiu zľavu vo výške -6% na všetky objednávky ...
  DOPRAVA ZDARMA

Na všetky objednávky nad 99€

  ZÍSKAJTE ZĽAVY AŽ DO -20%

Stačí sem kliknúť a zaregistrovať sa :-)

  MOŽNOSŤ VRÁTENIA TOVARU

do 14 dní od doručenia

Objednajte do 12h 59m 32s a Vašu objednávku ešte dneska odošleme!
Popis

Háčiky KURV SHANK ponúkajú maximálne zvýšenú pevnosť, tuhosť, odolnosť .... skrátka výnimočne silné háčiky s neuveriteľne ostým hrotom, ktorý vydrží ostrý dlhú dobu. Teflónový povrch, ktorý sa neleskne a nehrdzavie.

KURV SHANK majú jeden z najobľúbenejších tvarov, ktorý minimalizuje možnosť straty ryby behom zdolávania.

Očko háčiku je vyhnuté dovnútra pod uhlom 28°. Háčik sa vyznačuje rýchlym zásekom a vďaka jeho tvaru neje potrebné rovnátko pre dosiahnutie toho efektu. Majú rovnú špičku s maximálnou ostrosťou a sú vhodné ako pre plávanú návnadu tak aj pre chytanie na dne.

Detaily produktu
KORDA
02184
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: 02685

Značka: KORDA

KURV SHANK veľ. 6 10ks

Háčiky KURV SHANK ponúkajú maximálne zvýšenú pevnosť, tuhosť, odolnosť .... skrátka výnimočne silné háčiky s neuveriteľne ostým hrotom, ktorý vydrží ostrý dlhú dobu.

Cena 6,49 €
Viac
Skladom

Kód: 03474

Značka: KORDA

KURV SHANK XX veľ. 4 10ks

Jeden z najobľúbenejších háčikov súčasnosti bol vyrobený zo silnejšieho drôtu, aby odolal aj tým najťažším podmienkam európskych vôd.Háčiky s označením XX sú vyrobené z dvakrát silnejšieho drôtu než ich klasickej verzie .

Cena 6,49 €
Viac
Vypredané

Kód: 02188

Značka: KORDA

LONG SHANK X veľ. 8 10ks

Háčik KORDA Long Shank X je ľahký, ultra ostrý, hladká teflónová úprava, silnejší a hrubší ako klasický Long Shank, to ho určuje pre lov na zarastených vodách a ťažkých podmienkach, kde môže naplno preukázať výhody klasického Longshank tvaru háčika.

Cena 6,49 €
Viac
Skladom

Kód: 07210

Značka: PB PRODUCTS

LONG SHANK hook DBF veľ.8 10ks

Háčiky PB Products Hák s očkom Long shank hook DBF majú tvar so širokým použitím na rôzne druhy nástrah a rybárkych montáží. Ich tvar je veľmi efektívny s precíznym a veľmi kvalitným ostrím na konci dlhým rovným hrotom.

Cena 5,99 €
Viac
Skladom

Kód: 02691

Značka: KORDA

MIXA veľ. 8 10ks

Prvé špecializované plávajúce rybárske háčiky. Výnimočne silné háčiky s neuveriteľne ostrým hrotom, ktorý vydrží ostrý dlhú dobu. Tvar týchto háčikov je priamo predurčený pre kombináciu s tuhými náväzcami ako sú vlasce, fluokarbóny alebo veľmi tuhé šnúrky. Majú maximálne ostrú špičku a sú vyrobené z kalibrovanej uhlíkovej ocele.

Cena 6,49 €
Viac
Skladom

Sledujte nás na Facebooku