POTREBNÉ INFORMÁCIE

Kód: 01258

Značka: ESOX

CARP 700 veľ.1 1ks očko

Obľúbené očkové rybárske háčiky Esox CARP 700 sú určené pre všetkých rybárov, ktorí hľadajú spoľahlivé rybárske háčiky za skutočne výhodnú cenu.

Cena 0,07 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
  • Vypredané
#5115 smokejahoda
  • #5115 smokejahoda

Method feeder fluo smoke dip 100ml ŠŤAVNATÁ JAHODA

06549
Je špecialny dip určený pre všetky lovné techniky – feeder, položená, match a boilies. Viete s ním predipovať všetky nástrahy, ktoré používate na lov rýb.
6,49 €
S DPH
Množstvo
Vypredané - 0 ks

Registráciou na našom internetovom obchode získavate ihneď zľavu -5% na všetky objednávky! Ak prekročíte súčet objednávok nad 50,00 € získavate vyššiu zľavu vo výške -6% na všetky objednávky ...
  DOPRAVA ZDARMA

Na všetky objednávky nad 99€

  ZÍSKAJTE ZĽAVY AŽ DO -20%

Stačí sem kliknúť a zaregistrovať sa :-)

  MOŽNOSŤ VRÁTENIA TOVARU

do 14 dní od doručenia

Popis

Je špecialny dip určený pre všetky lovné techniky – feeder, položená, match a boilies. Viete s ním predipovať všetky nástrahy, ktoré používate na lov rýb. Vytvára farebný a vysoko atraktívny mrak chutí a stimuluje ryby k okamžitému záberu. S použitím nášho dipu na záber čakať nebudete.

Stačí popustiť uzdu fantázii a predstaviť si všetky možné situácie, kedy sa dá Method Feeder Fluo Smoke Dip použiť. Okrem zvýraznenia nástrah s nimi môžete nechať nasiaknuť pelety, rozmiešať ho vo vode, ktorú použijete na rozmiešanie krmiva, môžete s nimi potrieť vaše PVA pančuchy tiež ho viete pridať do rakety na spomb a vytvoriť mrak v stĺpci ak lovite na Zig Rig atď.

Detaily produktu
GULA CARP
06549
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: 04854

Značka: STARBAITS

Obaľovacia pasta 250g N.F.S.

Obaľovacia pasta pre zvýšenie pachovej a chuťovej stopy boilie alebo inej nástrahy. Pasta obsahuje účinné látky, ktoré sa pozvoľna uvoľňujú a vytvárajú drobný zákal okolo nástrahy.

Cena 6,99 €
Viac
Skladom

Kód: 01529

Značka: STARBAITS

SCOPEX & KRILL 14mm 1kg

Scopex & Krill je kombináciou svetoznámej krémovej arómy SCOPEX s vysokou sladkosťou a luxusných krillových surovín.​Scopex aróma sa vyznačuje rýchlou a hlavne 100% rozpustnosťou tak v teplej, ako aj v chladnej vode a vytvára okamžitú a mimoriadne sladkú pachovú stopu vo vodnom stĺpci.

Cena 14,99 €
Viac
Skladom

Kód: 00122

Značka: STARBAITS

PEACH & MANGO 14mm 1kg

Ďalšia nádherná návnada na lov kaprov z probiotického sortimentu od Starbaits. Sladká jemná vôňa tropických plodov s náznakom niečoho za sebou (N-Butyric Acid), oranžová farba, ktorá dobre zodpovedá aróme.

Cena 14,99 €
Viac
Skladom

Kód: 05267

Značka: STARBAITS

SPICY CHICKEN 20mm 1kg

Legendárna kuracia aróma so špecifickou zmesou korenia sa vracia opäť na scénu. Znalci Starbaits značky dobre vedia, že v 90-tych rokoch táto príchuť významne bodovala na najväčších kaprárskych pretekoch tej doby.

Cena 14,99 €
Viac
Skladom

Sledujte nás na Facebooku