POTREBNÉ INFORMÁCIE

Kód: 01258

Značka: ESOX

CARP 700 veľ.1 1ks očko

Obľúbené očkové rybárske háčiky Esox CARP 700 sú určené pre všetkých rybárov, ktorí hľadajú spoľahlivé rybárske háčiky za skutočne výhodnú cenu.

Cena 0,07 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
#5128 rozpopkokos
  • #5128 rozpopkokos

Rozpustný pop up 11mm 50ml HAVAJSKÝ KOKOS

06585
Pomaly Rozpustný Pop Up Top nástraha do studenej vody.
6,49 €
S DPH Dodanie do 3 dní
Množstvo
Skladom - 2 ks

Registráciou na našom internetovom obchode získavate ihneď zľavu -5% na všetky objednávky! Ak prekročíte súčet objednávok nad 50,00 € získavate vyššiu zľavu vo výške -6% na všetky objednávky ...
  DOPRAVA ZDARMA

Na všetky objednávky nad 99€

  ZÍSKAJTE ZĽAVY AŽ DO -20%

Stačí sem kliknúť a zaregistrovať sa :-)

  MOŽNOSŤ VRÁTENIA TOVARU

do 14 dní od doručenia

Objednajte do 10h 39m 08s a Vašu objednávku ešte dneska odošleme!
Popis

Pomaly Rozpustný Pop Up Top nástraha do studenej vody.

Čoraz častejšie vychádzky k vode v zimnom období nás prinútili vyrobiť plávajúcu nástrahu výborne pracujúcu aj v tej najchladnejšej vode. Rozpustný Pop Up vyrobený zo štandardnej pop up zmesi s pridaním komponentu, ktorý nijako neovplyvňuje vzlínavosť samotnej popky. Uvoľňuje do okolia atraktívne látky, ktorými je doslova nabitý.

Ľahko sa dá prepichnúť ihlou a nastražiť samostatne. Výborne drží a pracuje pri love na Metod feeder, kde predstavuje malé lákavé sústo priamo nad metod mixom. Rozpustnosť závisí od teploty a prúdenia vody, vynikajúca nástraha na rýchle docielenie záberu počas krátkodobej rybačky alebo rybárskych pretekov. Doporučujeme!

Náš Top tip: vyberte si svoju obľúbenú príchuť a používajte aj v tej najchladnejšej vode počas celej rybárskej sezóny.

Detaily produktu
GULA CARP
06585
2 položky
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: 00094

Značka: STARBAITS

RS1 24mm 1kg

Základom RS1 sú dve hlavné zložky, ktoré patria medzi najuznávanejšie vo svete lovcov kaprov a to Robin Red (Haiths) a práškový extract zo sladkovodného raka.

Cena 15,99 €
Viac
Skladom

Kód: 00177

Značka: STARBAITS

Pop-up RED ONE 20mm 60g

Plávajúce (pop up) Probiotic Red One boilies má rovnaké zloženie ako Probiotic Shelf Life. Pridaním rôznych druhov korenia a vysoko atraktívneho Robin Redu je toto boilies úspešné aj v studenej vode.

Cena 10,50 €
Viac
Skladom

Kód: 01530

Značka: STARBAITS

SCOPEX & KRILL 20mm 1kg

Scopex & Krill je kombináciou svetoznámej krémovej arómy SCOPEX s vysokou sladkosťou a luxusných krillových surovín.​Scopex aróma sa vyznačuje rýchlou a hlavne 100% rozpustnosťou tak v teplej, ako aj v chladnej vode a vytvára okamžitú a mimoriadne sladkú pachovú stopu vo vodnom stĺpci.

Cena 14,99 €
Viac
Skladom

Kód: 04456

Značka: STARBAITS

SQUID PEPPER 20mm 2,5kg

Séria PROBIOTIC boilies bola pôvodne vyvinutá špeciálne pre anglický trh hlavne na krátke výpravy a rýchly závodný rybolov. Vďaka týmto vlastnostiam si však čoskoro získala enormný ohlas v celej Európe.

Cena 33,95 €
Viac
Skladom

Sledujte nás na Facebooku