POTREBNÉ INFORMÁCIE

Kód: 01258

Značka: ESOX

CARP 700 veľ.1 1ks očko

Obľúbené očkové rybárske háčiky Esox CARP 700 sú určené pre všetkých rybárov, ktorí hľadajú spoľahlivé rybárske háčiky za skutočne výhodnú cenu.

Cena 0,07 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
#3826 Haldorado-Ready-Method-Mango-600x800
  • #3826 Haldorado-Ready-Method-Mango-600x800

Ready Method MANGO 800g

05091
Nový Ready Method - Mango je príjemná, sladká, ovocná zmes, ktorá bude naozaj účinná hlavne na teplých a otepľujúcich sa vodách.
4,80 €
S DPH 1 deň
Množstvo
Skladom - 1 ks

Registráciou na našom internetovom obchode získavate ihneď zľavu -5% na všetky objednávky! Ak prekročíte súčet objednávok nad 50,00 € získavate vyššiu zľavu vo výške -6% na všetky objednávky ...
  DOPRAVA ZDARMA

Na všetky objednávky nad 99€

  ZÍSKAJTE ZĽAVY AŽ DO -20%

Stačí sem kliknúť a zaregistrovať sa :-)

  MOŽNOSŤ VRÁTENIA TOVARU

do 14 dní od doručenia

Objednajte do 02h 44m 55s a Vašu objednávku ešte dneska odošleme!
Popis

Haldorádó Ready Method krmivá sú hotové, navlhčené krmivá ktoré po otvorení treba iba pretlačiť cez sitko a potom sa môžu použiť do kŕmidiel.

Počas našich výskumov a testov prišli na to že naše krmivá ak sme ich doplnili rôznymi minerálnymi látkami, betainom, aminokyselinami a nechali takúto zmes niekoľko dní zrieť tak takáto zmes bola pre ryby viac lákavá ako klasické suché krmivo miešané iba s vodou. Takýmto spôsobom sme teda vyvinuli nové, neokukané method krmivá ktoré sú v domácich podmienkach nevyrobiteľné. Pomocou týchto jedinečných krmív môžete aj Vy chytiť úlovok svojich snov. 

Ready Method krmivá sú už navlhčené, netreba k nim už vôbec pridávať žiadnu vodu!

Nový Ready Method - Mango je príjemná, sladká, ovocná zmes, ktorá bude naozaj účinná hlavne na teplých a otepľujúcich sa vodách.

Farba je oranžová, zostáva veľmi dobre viditeľnou aj v kalnej vode, ukazujúc rybám cestu rovno ku krmítku. Najviac sa odporúča k method feederovému lovu kaprov a amurov. V tejto chvíli už máš na výber z 9 Ready Method zmesí: Winter, Spring, Brauni, Pisty, Fusion, Tropicana, Chili, Amanda a v neposlednom rade Mango.

Najviac Ti toto krmivo odporúčame k method feederovému lovu kaprov a amurov.

Obsah: 800 g

Detaily produktu
HALDORÁDÓ
05091
1 ks

Tabuľka dát

Váha krmiva
800g
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: 04525

Značka: HALDORÁDÓ

Blendex 2 IN 1 - TRIPLEX 800g

Krmivo BlendeX 2 in 1 TripleX má čierne sfarbenie a obsahuje červené, žlté, fluo červené a fluo žlté mikropelety. Krmivo je obohatené aj o rybacie múčky a sú pridané tieto arómy: Veľký Kapor + Kalamár + Frankfurtská klobása. Toto krmivo je podľa zloženia najkomplexnejšia a výborne nám fungovalo počas pretekov.

Cena 6,60 €
Viac
Vypredané

Kód: 01988

Značka: HALDORÁDÓ

Ready Method CHILLI 800g

Tieto krmivá sa líšili od ostatných krmív tým že už boli balené vo vlhčenom stave a rybárovi ostalo iba otvoriť obal, vysypať krmivo na sito a pretlačiť cez neho do plastového vedra a krmivo bolo hotové na použitie.

Cena 4,80 €
Viac
Vypredané

Kód: 04521

Značka: HALDORÁDÓ

Blendex 2 IN 1 CESNAK + MANDLE 800g

Krmivo BlendeX 2 in 1 Cesnak + Mandľa má svetlohnedé sfarbenie a obsahuje zelené a fluo zelené mikropelety. Vôňa krmiva je intenzívna. Neobsahuje rybacie múčky. Krmivo je univerzálne, celoročné ktoré nám počas testov fungovalo na všetkých revíroch.

Cena 6,60 €
Viac
Skladom

Kód: 01550

Značka: SENSAS

3000 Carpes Noir (Kapor čierny zima) 1kg

Klasická a rokmi preverená séria najkvalitnejších pretekárskych krmív od firmy Sensas. Nájdete v nej špeciálne vyrobené krmivá pre všetky druhy techník, vôd i rýb - rieka, jazero, odhod, kapor, pleskáč, plotica, hladinové kŕmenie.

Cena 5,90 €
Viac
Skladom

Sledujte nás na Facebooku